Pentru o experiență cât mai plăcută în sistemul Adservio vă recomandăm actualizarea browser-ului sau folosirea unui alt browser modern: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc.

Credem că datele trebuie să ajute educaţia, nu să o îngreuneze. Adservio îţi oferă mai mult timp pentru educaţie eliminând birocraţia.

Află mai jos totul despre ce este Adservio, care sunt beneficiile sale, care sunt modulele, cine sunt partenerii noştrii si ce acreditări avem.

ADSERVIO ESTE CREAT PENTRU TINE

Adservio este platfoma de management educaţional din România care îţi organizează şcoala şi îmbunătăţeşte cu adevărat rezultatele la învăţătură.

Oferind mult mai mult decât un catalog digital, platforma presupune transferarea activităţilor fizice consumatoare de timp în acţiuni automate. Informaţia este accesibilă din orice locaţie, de la şcoală, de acasă, din ţară sau străinătate, la orice oră şi de pe orice suport: calculator desktop, laptop, tabletă, telefon mobil.

Beneficii pentru unitatea de învăţământ, Directori şi Secretari
Beneficii pentru profesori, învăţători şi diriginţi
Beneficii pentru elevi
Beneficii pentru părinţi

Adservio reprezintă o platformă modernă care te ajută să accesezi toate informaţiile instant fără a mai căuta prin rapoarte, cataloage și dosare. Economisești astfel timp, eliminând birocrația.

Printr-o simplă accesare, Adservio îți oferă rapoarte de activitate ale cadrelor didactice, vizualizarea cataloagelor în format electronic, generarea rapoartelor către Inspectorat și Ministerul Educației și Cercetării Științifice, informații actualizate despre orice activitate din școală. Altfel spus, directorii au acces la orice informaţie din școală, din orice locaţie.

 • În cadrul școlilor care au ales Adservio, rata absenteismului a scăzut cu 60%, iar media unei clase a crescut cu 1 punct.
 • Platforma îți oferă comunicarea directă, transparentă şi sigură între toți participanții unei școli: elevi, profesori, părinți, secretariat, conducere.
 • Alegând Adservio ești mai aproape de profilul tinerilor de astăzi, mereu în pas cu tehnologia modernă și faci un pas către o educație mai bună în România.

Adservio acordă timp educaţiei de calitate, automatizând raportările şi preluând parte din munca profesorilor.

Adservio îți ușurează activitatea prin generarea și transmiterea rapoartelor către conducerea unității, introducerea rapidă a notelor și absențelor, vizualizarea orarului personal, comunicarea directă cu toți părinții, elevii și colegii.

 • Prin Adservio nu mai trebuie să calculezi mediile şi ai oricând oportunitatea de a anunţa părinţii şi elevii despre orice sau de a le transmite materiale şi informaţii educative interesante.
 • Adservio ştie că profesorii sunt din ce în ce mai încărcaţi de birocraţie, motiv pentru care îşi propune eliminarea muncii suplimentare şi acordarea timpului câştigat către educaţia reală a copiilor.

Elevii au acces oricând la situația școlară

Cu Adservio poți oricând să îți verifici situația școlară, de la plusuri și minusuri primite pentru activitatea la ore, până la note, absențe și chiar probabilitatea de ascultare la o anumită materie. În zona de socializare destinată elevilor, ai acces la albumul clasei și discuții cu colegii.

Poţi simţi că pierzi din libertate şi ești în permanenţă monitorizat de părinţi, însă beneficiile tale sunt mult mai mari:

 • Afli notele primite de la profesori chiar şi când notarea se realizează seara de acasă și nu trebuie să mai aştepti următoarea oră cu profesorul respectiv.
 • Știi exact ce note ai şi situaţia şcolară într-un mod integrat ce îţi permite controlul asupra activităţii tale
 • Ești din ce în ce mai aproape de şcoală: catalogul nu mai este un lucru de speriat ci este o platformă interesantă ce reflectă situaţia ta şi a colegilor tăi.

Acces de oriunde și oricând la situația școlară a copilului. La distanţă de un click părinţii sunt la şcoală.

Vezi unde se situează faţă de media pe clasă şi pe şcoală. Afli rapid evoluţia sa, de la o zi la alta iar, prin mesagerie poți fi informat instant de către profesori, diriginte, secretariat sau chiar de conducerea școlii.

 • Adservio îți oferă și un sistem de notificări cu privire la activitatea zilnică, pe e-mail și SMS.
 • Prin achitarea abonamentelor de către părinți se realizează multe acţiuni prin care viitorul copilului tău este mai bun: Adservio dotează fiecare sală de clasă cu echipamente IT, conecteză toată şcoala cu internet wireless accesibil din orice loc, eliberează profesorii şi directorii de birocraţie astfel încât copilul tău să beneficieze de toată atenţia de care are nevoie şi oferă un mediu sigur pentru elevi, exact ca şi cum părinţii ar fi acolo în persoană.
 • Adservio oferă numeroase opţiuni de abonare şi modalitati de plată, astfel încât orice părinte să poată fi informat indiferent de veniturile sale sau locaţie.

MODULELE ADSERVIO

DIRIGINTE PROFESOR ÎNVĂŢĂTOR SECRETARIAT DIRECTOR ELEV PĂRINTE
Adservio iţi pune la dispozitie o aplicaţie organizată, rapidă, eficientă
Orar
Secţiune ştiri şi noutăţi
Mesagerie
Generare rapoarte eficienţă
Adăugare scutiri
Info note şi absenţe
Notează toată clasa
Adăugare observaţii
Generare catalog clasic în format pdf
Statistică absenţe pe şcoală
Probabilitate de ascultare
Albumul clasei
Clasamentul clasei

PARTENERIATE ŞI ACREDITĂRI

ECHIPA ADSERVIO DESPRE ADSERVIO

Alexandru Holicov
Am gândit Adservio pentru a aduce o îmbunătățire sistemului de învățământ. Acest sistem interactiv de management educațional este dezvoltat împreună cu profesorii din România și este pentru profesorii din România.

Utilizați Adservio și contribuiți la crearea unui sistem de învățământ mai bun pentru generațiile următoare.
Alexandru Holicov - Fondator
Cristina Ababei
Fac parte din echipa Adservio încă de la început. Sunt zilnic în cancelarie, stau de vorbă cu profesorii și îi ajut să utilizeze Adservio și să ducă la bun sfârșit activitățile de zi cu zi.

Vă spun cu mâna pe inimă că la Adservio luăm în considerare propunerile care vin din partea profesorilor pentru a crea un produs cât mai bun.
Cristina Ababei - Coordonator Relaţii Clienţi