Pentru o experiență cât mai plăcută în sistemul Adservio vă recomandăm actualizarea browser-ului sau folosirea unui alt browser modern: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc.
Adservio îți oferă toate informațiile școlare, fără pic de birocrație.
Află ce este Adservio, vezi ce beneficii îți oferă, care sunt modulele, cine sunt partenerii și ce acreditări avem.

Adservio este ușor de folosit

Cu interfață intuitivă și spațiu de stocare nelimitat, creați rapid grupuri, clase, alocați și corectați teme, programați teste, gestionați progresul, și chiar mai mult. Totul pe o singură platformă, Adservio consolidează și îmbunătățește ceea ce deja faceți în sala de clasă.
 • CONECTAT
  Sunteți în permanență în contact cu elevii, părinții și colegii. O comunicare eficientă poate fi răspunsul tuturor problemelor ce pot apărea în traseul educațional.
 • INTERACTIV
  Adservio oferă elevilor noi modalități de a se implica, de a participa și de a se exprima. Cu Adservio, puteți posta subiecte de discuție, primiți temele elevilor direct in cont și puteți să le oferiți feedback, toate acestea pentru a încuraja comunicarea și de a face învățarea mai interactivă.
 • SUSȚINUT
  Am construit Adservio împreună cu profesori, elevi și părinți. Feedback-ul lor definește fiecare modul dezvoltat.
 • VERSATIL
  Fie că doriți sa utilizati sectiunea de notare a elevilor, fie ca doriti sa comunicati cu parintii, elevii sau colegii dumneavoastra ori sa urmariti evolutia claselor la care predati, puteți personaliza modul în care utilizați Adservio.

Adservio este sigur

Adservio este conceput pentru a vă oferi controlul complet asupra informației școlare, într-un mediu prietenos și securizat.

Am creat Adservio pentru tine

Adservio, ca platformă de management educaţional, te ajută să îţi organizezi activităţile legate de învăţare şi predare şi să obţii rezultatele pe care ţi le doreşti. Adservio este mai mult decât un catalog digital. Îţi oferim accesul la informaţii şcolare complexe, nu doar în România ci şi în străinătate, indiferent dacă foloseşti un desktop, un laptop, o tabletă sau un telefon mobil.

Beneficii pentru unitatea de învățământ, Directori și Secretari

Adservio vă oferă instant toate informaţiile de care aveţi nevoie, fără să mai căutaţi prin rapoarte, cataloage și dosare. Printr-o simplă accesare, Adservio vă pune la dispoziţie rapoartele de activitate ale cadrelor didactice, vă permite vizualizarea cataloagelor în format electronic, generarea rapoartelor către Inspectorat și Ministerul Educației și Cercetării Științifice şi vă oferă informații actualizate despre orice activitate din școală. Altfel spus, directorii au acces la orice informaţie, de absolut oriunde.
În cadrul școlilor care au ales Adservio, rata absenteismului a scăzut cu 60%, iar in unele cazuri, media pe clasa a crescut cu 1 punct.
-60%
+1

Beneficii elevi

Ca elev, ai o mulțime de instrumente toate la un click distanță. Ţine legătura cu prietenii de la şcoală şi crează grupul vostru de discuţii, lucraţi împreună la teme şi proiecte, încarcă pozele tale favorite şi arată-le prietenilor. Cu Adservio poți oricând să îți verifici situația școlară, de la plusuri și minusuri primite pentru activitatea la ore, până la note, absențe și chiar probabilitatea de ascultare la o anumită materie.

Ce mai poţi face cu Adservio:

 • Descoperi mai multe despre personalitatea ta, despre facultatea şi chiar cariera care ţi se potriveşte de minune.
 • Poţi trimite direct profesorilor temele şi proiectele. Nu mai ai nevoie de cd-uri, memory stick-uri sau alte medii de stocare.
 • Afli notele primite de la profesori chiar şi când notarea se realizează seara de acasă și nu trebuie să mai aştepti până la ora următoare cu profesorul respectiv.
 • Ai acces la cărţi gratuite şi la o librărie cu peste 9000 de titluri.

Află mai multe despre beneficiile elevilor

Beneficii Părinți

Părinții au acces de oriunde și oricând la situația școlară a copilului. Vezi unde se situează copilul tău faţă de media pe clasă şi pe şcoală. Afli rapid evoluţia sa, de la o zi la alta şi eşti informat instant, prin mesagerie, de către profesori, diriginte, secretariat sau chiar de conducerea școlii.
 • INFORMAT
  Ai acces la notele și absențele copilului, inclusiv scutirile și sursa motivării absențelor.
 • DOCUMENTAT
  Ai acces la statistici și clasamente, la știri și informații din mediul educațional sau sfaturi ce pot ajuta ca părinte.
 • SECURIZAT
  Poţi contacta direct, securizat și individual orice profesor sau director.
 • COMUNICARE RAPIDĂ
  Poţi comunica şi schimba opinii cu ceilalţi părinţi.

Învăţători, profesori şi diriginţi

Adservio nu-ţi poate creşte salariul, dar îţi promite că munca ta va deveni mai simplă. Adservio preia o parte din munca învăţătorilor, profesorilor şi diriginţilor şi generează cu un singur click rapoartele către conducerea unității.

Cu Adservio introduci rapid note şi absenţe, ai acces oricând şi oriunde la orarul personal şi nu numai:

 • Pentru că nu am cunoscut niciun cadru didactic căruia să-i placă birocraţia, Adservio generează statistici legate de performaţa clasei şi elimină timpii acordaţi raportărilor semestriale şi anuale. Poţi astfel să te concentrezi pe educaţia reală a copiilor.
 • Cu ajutorul Adservio nu mai trebuie să calculezi medii şi să numeri note sau absenţe.
 • Ai oricând posibilitatea să comunici cu părinţii şi elevii şi să le transmiţi materiale şi informaţii educative utile.

Află mai multe despre beneficiile profesorilor

Beneficii ISJ și Minister

Ministerul are la îndemână datele școlare actualizate la minut.
 • RAPOARTE
  Posibilitate de preluare directă a rapoartelor necesare Ministerului, din bazele de date ale Inspectoratelor și școlilor
 • STATISTICI
  Acces la rapoarte și date statistice generate automat globale/specifice /individualizate
 • INFOMAȚII ACTUALIZATE
  Acces la informație actualizată (bursieri, zone de proveniență, cazuri sociale, apartenență la religie, vârstă)
 • COMUNICARE RAPIDĂ
  Comunicare directă cu inspectorii, directori, secretariat, cadre didactice prin intermediul mesageriei

Investim în educația din România

 • peste 700 de echipamente au fost oferite școlilor pentru dotarea fiecărei săli de clasă.
 • mii de elevi și-au îmbunătățit viitorul.
 • peste 10 servere și alte echipamente logistice de securitate sunt utilizate.
 • 2000 de profesori au primit training indiviual.
 • peste 300 de tablete de ultimă generație au fost oferite unităților de învățământ.
 • peste 20 de unități școlare au fost conectate la internet.

Parteneriate și acreditări