Pentru o experiență cât mai plăcută în sistemul Adservio vă recomandăm actualizarea browser-ului sau folosirea unui alt browser modern: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc.

Cum trimit coduri de înregistrare elevilor și părinților?

Categorie: Secretariat

Din contul tău de secretar/director, urmează pașii:

 1. Alege Elevi din meniul principal;
 2. Selectează ”Coduri de înregistrare”;
 3. Selectează filtrul dorit, astfel încât să generezi coduri de înregistrare prin următoarele opțiuni:
  • elevilor și părinților;
  • elevilor;
  • părinților;
 1. Selectează butonul ”Exportă coduri în format PDF” dacă dorești să listezi codurile și să le oferi în format fizic elevilor și părinților;
 2. Selectează butonul ”Trimite coduri de înregistrare prin email sau sms” în cazul în care dorești să trimiți codurile prin email sau sms, în funcție de datele de contact pe care le are fiecare utilizator
 3. Zonele cu fundal roz indică faptul că există utilizatori care nu au introdusă în baza de date nicio dată de contact ( nici adresa de email nici număr de telefon).
 4. Selectează cele trei puncte albastre pentru a vedea lista tuturor celor care nu pot primi cod de acces, deoarece nu au date de contact asociate.
 5. Selectează butonul ”Adaugă” pentru a introduce manual datele de contact ale utilizatorilor, unde acestea lipsesc.
 6. În cazul în care dorești să mergi la pasul următor fără să adaugi manual datele de contact lipsă, este important de reținut: toți utilizatorii care nu au date de contact asociate, nu vor primi un cod de înregistrare pentru a-și crea cont.
 7. Dacă dorești să trimiți coduri de înregistrare unei singure clase, tot ce trebuie să faci este să selectezi cele 3 puncte din dreptul fiecărei clase, iar la finalul paginii care se va deschide selectezi butonul ”trimite coduri de înregistrare prin email sau sms”. În acel moment încep să se trimită codurile de înregistrare.
 8. Codurile de înregistrare se vor trimite, chiar dacă tu părăsești pagina unde ele se încarcă. În momentul finalizării procesului de trimitere, vei primi un mesaj în mesagerie.

  • După ce trimiți codurile de înregistrare, nu vei putea retrimite timp de 14 zile către aceeași utilizatori care au primit deja coduri.
  • În cazul în care selectezi opțiunea ”Generează coduri în format PDF”, aplicația va genera o listă cu toți elevii și părinții din școală/clasă și codurile aferente acestora fără a fi nevoie de date de contact asociate utilizatorilor. În momentul în care lista este generată, se va primi un mesaj în mesagerie de unde o poți descărca ulterior pentru listare.
Articole:

Nu ai găsit ceea ce căutai?

Contactează relații clienți la numărul de telefon:

0332 10 28 28, pe email la [email protected] sau mergi la pagina de Contact.