Pentru o experiență cât mai plăcută în sistemul Adservio vă recomandăm actualizarea browser-ului sau folosirea unui alt browser modern: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc.

Cum generez un cod de înregistrare din cont de Diriginte?

Categorie: Clasele mele

Diriginții pot genera coduri de înregistrare pentru activarea contului Adservio, doar pentru elevii din clasa lor și pentru părinților acestora.

Poți trimite coduri de înregistrare la toți elevii/părinții din clasă, printr-un singur click, apăsând butonul Trimite tuturor”:


Această opțiune va deveni inactivă timp de 15 zile după folosirea ei. În tot acest timp, pot fi generate coduri de înregistrare doar în format PDF sau prin trimiterea de coduri individual, după instrucțiunile de mai jos.


Din secțiunea Clasele mele, alege clasa la care ești diriginte, apoi elevul pentru care dorești să generezi codul de înregistrare. Se va deschide o fereastră cu datele de identificare ale elevului și ale părinților elevului.

Dacă utilizatorul ales (elev sau părinte) nu are contul activat, dar are adresa de e-mail sau telefon înregistrat, va apărea un buton ”Trimite cod de înregistrare” sub profilul său: 

Apasă butonul ”Trimite cod de înregistrare” , bifează calea prin care dorești să-l trimiți către utilizator (e-mail sau telefon), apoi apasă butonul Trimite.

Utilizatorul va primi codul de înregistrare Adservio, prin e-mail sau prin sms, și astfel își va putea activa contul Adservio urmând pașii descriși în articolul Cum îmi activez codul Adservio?

Dacă utilizatorul are activat contul Adservio, în locul butonului Trimite cod de înregistrareva apărea butonulResetează parola:
Articole:

Nu ai găsit ceea ce căutai?

Contactează relații clienți la numărul de telefon:

0332 10 28 28, pe email la [email protected] sau mergi la pagina de Contact.