Pentru o experiență cât mai plăcută în sistemul Adservio vă recomandăm actualizarea browser-ului sau folosirea unui alt browser modern: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc.

Cum adaug un marcaj?

Categorie: Extrașcolare

Dacă ești Administratorul grupului (cel care a creat grupul) și ai creat deja grupul dar vrei să mai adaugi marcaje noi, intră în grupul creat, apasă butonul Despre, apoi butonul Editează:  .

Aplicația te va direcționa către pașii descriși la articolul ”Cum creez un grup de lucru”. Aici, la Pasul 2, poți redefini seturile de marcaje de care ai nevoie. Când sunt definite mai multe marcaje, acestea vor avea culori diferite pentru a fi mai ușor de identificat ulterior; se poate face filtrarea/ sortare pe un anume tip de marcaj, folosind filtrul marcaje din secțiunea ”întâlniri - raport membri”.

Atunci când există mai multe marcaje în bara de progres vor apărea mai multe culori, care indică procentul de marcaje.

Dacă dorești să aplici marcajele setate membrilor, în funcție de activitatea lor la întâlnirile de grup, intră în secțiunea Membri, apoi poziționând cursorul pe rândul membrului ales, ai opțiunea de punctare a marcajului dorit.
 

Articole:

Nu ai găsit ceea ce căutai?

Contactează relații clienți la numărul de telefon:

0332 10 28 28, pe email la [email protected] sau mergi la pagina de Contact.