Pentru o experiență cât mai plăcută în sistemul Adservio vă recomandăm actualizarea browser-ului sau folosirea unui alt browser modern: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc.

Universitatea de Vest "Vasile Goldiș"

Facultatea de Medicină Dentară

Arad

Facultatea de Medicină Dentară, U.V.V.G. Arad a luat ființă în anul 1991 și se integrează armonios în structura Universității de Vest ”Vasile Goldiș” Arad, ale cărei facultății au cu preponderență profil umanist. Facultatea de Medicină Dentară, a fost acreditată prin HG 969 din 2000.

SPECIALIZĂRI

Medicină dentară-6 ani, IF, 360 credite ECTS

Tehnică dentară-3 ani, IF, 180 credite ECTS

ADMITERE

Toate informațiile despre admitere 2020 le puteți găsi pe site-ul universității accesând link-ul: 

http://www.uvvg.ro/site/admitere 

 

DATE DE CONTACT
+40257280373
0257280373

Bd. Revoluției nr. 94-96, Arad

DISTRIBUIE

Facultatea de Medicină Dentară, U.V.V.G. Arad a luat ființă în anul 1991 și se integrează armonios în structura Universității de Vest ”Vasile Goldiș” Arad, ale cărei facultății au cu preponderență profil umanist. Ideea înființării Facultății de Stomatologiea fost determinată atât de vechile tradiții cultural-științifice ale urbei noastre, cât și de existența, încă din anul 1956, a unei puternice Școli Postliceale de Tehnică Dentară, care a dat țării generații de specialiști valoroși. În cadrul acestei școli, s-a dezvoltat o puternică bază materială și s-a format un valoros colectiv didactic. 

Un alt factor care a determinat înființarea acestei specializări este baza materială stomatologică deosebită din Arad, reprezentată de două clinici stomatologice, între care Clinica Universitară nr.1 din Campusul UVVG, cu un număr de 25 unituri dentare și Clinica Universitară nr. 2 ”Aurel Vlaicu”, care la această oră este una dintre cele mai moderne și bine echipate din județ, având 13 cabinete de specialitate cu 23 unități de lucru. 

În prezent, după 29 de ani de la înființare, ne mândrim cu dovada unei continuități remarcabile a tradiției moștenite, care prin menținerea și dezvoltarea unui învățământ de calitate a determinat decisiv formarea de specialiști în domeniul stomatologic. Această tradiție trebuie continuată și dezvoltată în contextul provocărilor și dinamicii societății de astăzi. 

Contact: 

Adresa: Arad, Str. Liviu Rebreanu, nr. 86, Campusul Universitar ”Vasile Goldiș”

Tel/Fax: 0257 259691 / 0257 259852

E-mail: [email protected]